Altijd fijn

Het is maandag, het is tijd voor een Pick Of The Week. Waar je soms twijfelt over wat je moet pakken, is het soms ook heel erg makkelijk. Vandaag wordt er gekozen voor een Belgisch bandje: Intergalactic Lovers. Waar ik ook al heel blij werd van hun eerste nummer van het komende album ‘Exhale’ vond ik zeer zeker dat dit nieuwe nummer, ‘River’ 100% zeker een plekje op CamielMusic waard was.
Voor wie dit viertal (nog) niet kent: ze bestaan uit zangeres Lara Chedraoui, Brendan Corbey op de drums, Maarten Huygens speelt op gitaar en Raf De Mey is de bassist. Op 13 september zal hun derde album worden gereleased, natuurlijk met de singles erop welke ik al heb genoemd. Het is echt een heel fijn bandje wat gewoon garant staat voor een eigen sound: indie, pop en de fijne stem van Lara doet de rest!

Nu dus de Pick Of The Week: ‘River’. Het is vrolijk, energiek en zeer tekenend door het gitaardeuntje plus het uptempo ritme op drums. Gewoon zeer zeker eentje die blijft hangen evenals hun eerder uitgebrachte nummer. Hoewel deze iets rustiger begint is het geen teken dat ie rustiger blijft. Misschien wel wat dromeriger maar ook dat is Intergalactic Lovers. As we speak wordt het nummer ook elke keer beter wat ook heel erg logisch is: nummer van deze band uit Aalst groeien per keer. Top!
Nu is het dus wachten op het in totaal 11 nummers hebbende album… Maar het is al duidelijk genoeg: ze staan weer als een huis en misschien is het allemaal wel beter geworden. Laat maar komen!

Fijne maandag!

Vorig artikelTriggerfinger – Colossus
Volgend artikelFoo Fighters – The Sky Is A Neighborhood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in