Sterk!

Ik zag op Facebook een post voorbij komen van Rico Neeter over Inge van Calkar. Ook had ik de track al eens eerder voorbij zien komen maar vergeten. Printscreen en door! Nu is dan hier ein-de-lijk het moment daar. Dieper erop in. Misschien komt de naam je bekend voor, dat is mogelijk! Ze heeft in 2013 meegedaan aan het TV programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Daarbij deed ze afgelopen jaar mee aan de Popronde, het grootst rondreizende festival van Nederland. In die periode heeft ze wel een kleine transformatie doorgemaakt: van een ‘simpele’ akoestische gitaar naar een elektrisch exemplaar. Duidelijk dansbaar.

Dus zal het misschien wennen zijn, maar voelt het ook meteen vertrouwd. Zoals gezegd, het is allemaal veel energieker geworden en hartstikke dansbaar. De stem van Inge is misschien hierdoor ook wat sterker, moet meer aanzetten. Helemaal niet vervelend overigens. Ik zag ergens Two Door Cinema Club staan en dat begrijp ik wel. Het is ook een beetje mysterieus en heeft een toffe opbouw wat dat betreft. Zeker als we naar het refrein gaan zullen veel mensen gaan dansen!
Tevens staat ze nu in het voorprogramma van Miss Montreal, dus heel erg veel mensen gaan misschien wel kennis maken van Inge van Calkar aangezien alle shows hartstikke zijn uitverkocht!

Wees niet band en luisteren deze hap!

Vorig artikelCamielMusic Unplugged #3
Volgend artikelJanne Schra – Lights

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in