Indian Askin. Is dit on-Nederlands goed?

Indian Askin

Laat ik even met mijn eigen mening beginnen. Ik heb Indian Askin gezien in het voorprogramma van De Staat in Tivoli Oude Gracht. Daar wist ik absoluut niet wat ik er precies nou van vond. Het was vreemd, raar maar ook wel heel tof. Ze werkten daarbij met een projectie waar gewerkt werd met inkt en water. Dit werd dus achter hun geprojecteerd. Kunstzinnig zijn ze dus sowieso.

Nu hebben ze ook vorig jaar meegedaan met de Popronde Nederland, daar hebben ze zeker genoeg vlieguren gemaakt en meer en meer kunnen ontdekken. Daarbij zijn ze nu bij een groot label terecht gekomen (Warner Music), dus zelf hebben ze niet alleen iets ontdekt, ze zijn zelf ook ontdekt!!!

Hoe klinkt Indian Askin eigenlijk? Het is een overduidelijke mix van psychedelische krachten, vleugje pop, indie en heerlijke gitaarklank. Dat allemaal is ook te horen op het nummer ‘Answer’.
Ze zijn al bij De Wereld Draait Door geweest, bij Giel in de morgen en zo zullen ze vast en zeker meer gaan groeien. Maar dit is en blijft vast en zeker een alternatieve band en hopelijk blijft dit ook zo. Lekker vaag, vuig en donker!

Vorig artikelDazzled Sticks
Volgend artikelHoly Holy – You Cannot Call for Love Like a Dog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in