Zéér fijne band

Deze band uit Las Vegas zal de komende jaren waarschijnlijk alleen maar nog meer gaan groeien. Het is nu alweer de zoveelste hit van hun (pas) 3e album. Op dat album, ‘Evolve’, staan oa ook ‘Believer’ en ‘Thunder’. Misschien is het voor mensen te bombastisch, te theatraal maar het is altijd wel Imagine Dragons! Op Rock Werchter heb ik ze voor het eerst live gezien en dat was een waar spektakel! Heel erg veel energie maar ook muzikaal gewoonweg goed. Ze hebben een herkenbare sound die ook heel erg opvallend is meestal. Bij ‘Thunder’ komt bijvoorbeeld dat hoge stemmetje vaker terug. Wat is dan dat opvallende bij ‘Whatever It Takes’?

Dan Reynolds laat er in ieder geval geen gras over groeien. Het tempo ligt hoog in de coupletten en laat dát nou juist dat opvallende zijn op deze single. Lekker ritme, lekker energiek en in het refrein ontploft het uiteraard weer. Dan met alle boys de samenzang en ze hebben weer een hit te pakken! Het zit gewoon slim in elkaar. Maar ook weer uniek op een of andere manier. Imagine Dragons zorgt voor veel furie, voor veel tracks die steeds anders zijn. En
zoals gezegd, ondertussen hebben ze al veel bekende nummers uitgebracht en het is ook echt niet niks. De kans is echt groot dat je op z’n minst 1 nummer van hen kent.

Ik wil de week goed starten. Daarom deze.

Vorig artikelDjango Django – Tic Tac Toe
Volgend artikelPopronde Sittard x CamielMusic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in