imagine

Als er één nummer heel erg lang in mijn hoofd zit is het dit nummer wel…. Het verbaasd me daarbij enorm dat ik de gehele CD (nog) niet heb…. Imagine Dragons. Deze Amerikaanse band bestaat al vanaf 2008 en werkt nu hard aan hun weg om nog meer naar de top te gaan.
De eerste plaat ‘Night Visions’ uit 2012 was een regelrechte knaller met (té) veel nummers maar wel heel veel goede erbij. Nu, de tweede plaat, ‘Smoke + Mirrors’ heeft ook al sowieso drie hits erop staan waaronder deze knaller.

‘Shots’ heeft een herkenbaar deuntje met de altijd herkenbare stem van frontman Dan Reynolds erop. Deze is ook een stuk harder als bijvoorbeeld ‘I Bet My Life’. Leuk om te merken dat ze zoveel variëteit in zich hebben… Alhoewel ik dat ook wel wist. Dat is denk ik de kracht van deze rockband.

5 februari staan ze in de Ziggo Dome… Wellicht toch maar eraan gaan denken om te gaan kijken omdat ze de festivals hier links laten liggen… Hoe zonde is dat! Dit is echt een band dat de hele weide laat springen, meebrullen en zal laten genieten.

Vorig artikelLookapony – You Will Die
Volgend artikelWOOT – Don’t You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in