Hoppa!
Imagine Dragons is dan toch echt weer terug met hun eerste track voor hun derde album!

Mocht Imagine Dragons je niets zeggen dan heb je best wel een hele poos onder de grond geleefd en niets wat betrekking heeft op muziek gevolgd (des te frappanter dat je nu op CamielMusic zit maar je weet maar nooit!).
Deze geniale band uit Las Vegas (net als The Killers trouwens!) is in 2013 wereldberoemd geworden dankzij die joekel van een hit ‘Radioactive’. Dit stond op het eerste album ‘Night Visions’. Tevens werd het nummer ‘On Top Of The World’ gebruikt voor FIFA. Al met al een groot succes.
De opvolger ‘Smoke + Mirrors’ was ook vol met steengoede tracks. ‘Shots’ en ‘I Bet My Life’ zijn hier voorbeelden van. Daarnaast hebben ze meegewerkt aan een monsterproductie. Dit was namelijk met Lil’Wayne, Wiz Khalifa, Logic, Ty Dolla Sign & X Ambassadors samen en ze hebben vorig jaar een groot succes gehad met ‘Sucker For Pain’.

Tot daar het oude werk, tijd voor iets nieuws! ‘Believer’ dus. De band waar Dan Reynolds de frontman is heeft voor eerst een flinke tour achter de rug van bijna 6 jaar! Maar het grootste gedeelte van 2016 nam de band een welverdiende pauze op het muziek schrijven na dan. Toch zaten ze niet helemaal stil want de band droeg bij aan de soundtracks van de films Suicide Squad (Sucker For Pain waar ik het hierboven al over had), Me Before You (Not Today) en Passengers (Levitate). Om eerlijk te zijn vond ik alleen de eerste heel vet.
Ik had die bepaalde opzwepende sound van Imagine Dragons heel erg gemist! Dus des te beter dat deze Amerikaanse toppers weer terug zijn. Nu nog wachten op dat album….. ENJOY!

Vorig artikelThe Black Marble Selection – Garden Of Delight
Volgend artikelWe Are Hunters – Reykjavik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in