• Toppers!

Iguana Death Cult is een band uit Rotterdam wat toch wel heel erg booming is. Niet alleen dit jaar maar ze hebben hun basis in 2015 gelegd: ze deden mee aan de Popronde en kregen daar veel support. Naast het spelen in heel wat steden kregen ze dus veel bekendheid. Vorig jaar was het tijd voor meer festivals en nu hebben ze in februari een album uitgebracht getiteld ‘The First Stirrings Of Hideous Insect Life‘. Soms is het meer psychedelisch, soms heeft het meer garage.

Maar nu is het maar 1 nummer, ‘The Dreamer’. Deze is dus iets meer psychedelisch, het heeft namelijk echt een heerlijk deuntje! Het blijft goed hangen. Geen twijfel erover dat ik deze track tot een Must Listen benoem! Voor diegene die Iguana Death Cult niet kent, het is een viertal betreffende: Jeroen Reek op gitaar en zang, Tobias Opschoor ook op gitaar en zang, Justin Boer op basgitaar & Arjen van Opstal op drums.
De afwisseling van klanken maakt deze track gewoonweg super. Het blijft ook enorm hangen en is catchy. Toch wel typisch aangezien dit misschien niet meteen de meest toegankelijke muziek is!

Anyway, ik luister hier graag naar dus nu is het tijd voor de rest! Enjoy!

Vorig artikelBlood Red Shoes – Bangsar
Volgend artikelThe Ten Bells – Commence

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in