Het is tijd voor eens iets anders…. Tijd voor Hush. Waarschijnlijk (nog) onbekend maar zeker niet minder lekker daardoor. Plus het feit dat de titel van dit nummer wel apart is: Fopspeen.
Met andere woorden, dit betekent dat het komt uit Nederland of België. Laten we maar gaan voor de tweede optie. Hush komt uit Kortrijk, in de buurt van Harelbeek en Kuurne (vooral bekend onder de fietsliefhebbers).

Ik heb dit nummer gehoord op Studio Brussel en het viel me in eerste instantie op door een wel bekend deuntje. Ik durfde mijn hand in het vuur te steken door te zeggen dat dit Flume was. Zeker als er meer beat in voor komt. Maar ik had het fout! Gewoon dicht bij huis, Belgische vrienden. Hun platenlabel echter is wel van over de oceaan, dat is Monstercat. Monstercat is een EDM platenlabel komende uit Vancouver en staat echt goed bekend vanwege hun keuze aan electronische samples in hun muziek die ze uitbrengen.
Later kwam ik er dus achter dat het een wel heel geinige titel had en zodoende zal dit nummer niet snel uit mijn hoofd gaan. Hopelijk zal dit ook bij jullie lekker binnen komen, het is echt prettig om op de maandag te beluisteren en door te gaan in de flow van het weekend!

Enjoy!

Vorig artikelSonA – Deictic Gaze
Volgend artikelEminem – Lose Yourself

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in