hooton

Vier gasten met aparte namen… Haz – S. Khal – J. Dean – Unky Ry.
Wat moet ik hiervan maken dacht ik in eerste instantie. Natuurlijk, de artiestennaam valt op… Laat staan de titel van het nummer. Was me meteen af aan het vragen of er langere titels zijn maar dat is wellicht iets voor een ander artikel. Anyway…. Muziek dus.

Hooton Tennis Club. Ik vind het écht een Brits bandje. Ze maken een fijn geluid maar het is niet zo dat ze het wiel opnieuw uitvinden. Het is een mix tussen echte Britpop met een randje garage. Ze komen uit Liverpool dus waarschijnlijk zit de muziek ook echt in hun bloed!!!
Nu heb ik dit deuntje eigenlijk al meteen in mijn hoofd zitten sinds ik het beluister… Benieuwd hoe dat zit bij jullie.

Ohja…. De titel komt helemaal niet in de song voor! Wat dan wel? De diepzinnige tekst: “And even if you’re lonely, we could go for a walk in the park, and then we go swimming. I hope we don’t drown.”
Geen half werk he!!!

Vorig artikelCayucas – Moony Eyed Walrus
Volgend artikelDjango Django – Born Under Saturn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in