Zomer!

Een hele tijd geleden hadden weinig mensen gehoord van HONNE. Ik weet ook niet of er nu enorm veel mensen meteen JA zeggen tegen dit duo maar het is zeer zeker een feit dat ze zijn gegroeid. Niet alleen een top album uitbrengen maar ook op grote festivals staan. Ze hebben het snel bereikt!
Maar wie is HONNE eigenlijk? Een duo bestaande uit James Hatcher en Andy Clutterbuck. Beiden schrijven ze, zorgen ze voor de productie en het opnemen. Het enige wat Andy extra doet is de vocals. Als ze op tour zijn vormen ze echter wél een band. Dan worden ze aangevuld met Naomi Scarlett als backing vocal, Duayne Sanford op drums & Amadu Koroma op de basgitaar.

Maar ze zijn dus wel lekker terug. Als je dit hoor weet je dat het zomer is! Qua sound heb ik destijds al gezegd dat het electronische soul is. Nu is dat nog steeds zo maar ik proef nu een extra segment: disco! Door dat extraatje maakt dat ‘Just Dance’ een catchy track. Gewoon geweldig niveau. Je kan er niet omheen!
Voor diegene die het interessant vindt; HONNE is een Japans woord. Het betekent namelijk ‘echte gevoelens’. Denk dat ze dat ook wel kunnen losmaken met deze geluiden! Ik word er blij van.

Dus….. Ik zei het al: zomer! Enjoy.

 

Vorig artikelHerman Brood – Never Be Clever
Volgend artikelKasabian – III Ray (The King)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in