Soms heb je tips nodig van muziekvrienden, ik kan (gelukkig) niet alle muziek in mijn uppie ontdekken. Dus bij deze, Rian bedankt!

Deze Australische band uit Brisbane was voor mij volledig nieuw maar vanaf seconde één was het raak! Het is ritmisch, energiek en heeft verdomd muzikale lijntjes erin.
Holy Holy was in eerste instantie een duo project vanuit Timothy Carrol en Oscar Dawson. Timothy is de frontman en Oscar de meer companist. In 2011 zijn ze gestart maar dit was in een heel ‘ander’ leven in Europa en begonnen met demo’s te maken. Impossible Like You werd hun eerste single en daarna bleef het stil….
In 2014 kwamen twee muzikanten erbij, Ryan Strathie & Graham Ritchie. Ook als special guest kwam vaker Matt Redlich erbij. Hiermee werd het échte werk gestart.

Wat is Holy Holy nou voor iets? Het is een mix tussen jaren 80 klanken, lekkere rock maar ook met een psychedelisch vleugje. Zoals gezegd, een ritme waar je U tegen zegt, fijn!
‘When The Storms Would Come’ is hun debuutalbum wat echt recent uitgebracht is, hier ga ik binnekort meer van beluisteren!

Niet voor niks mijn Pick Of The Week….!!!

Vorig artikelIndian Askin – Answer
Volgend artikelPAUW – Macrocosm Microcosm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in