De maand maart zit weer vol muziek!! Café de Hollande heeft samen met CamielMusic weer toffe acts staan; genoeg variatie en aanbod voor ieder wat wils!
Zoals gezegd, de maand zit vol. We hebben iedere zondag in maart een band staan die liefhebbers zullen voorzien van gezelligheid, kwaliteit en plezier. Alle bands zullen om 17.00 uur starten.
Lees hieronder wat we deze maand op de planken hebben staan:

4 maart: Vanilla Fuzz.
Vanilla Fuzz is een band uit Roggel en houden van fijne pop/rock. Ze bestaan uit vier man: Bram Korsten op zang & gitaar, Mick Eikelhof speelt op bas, Guus Boonen is de drummer en last but nog least hebben Joost Roumen die de leadgitarist is en ook zang op zich neemt. Ze zijn de laatste tijd druk bezig geweest met het schrijven van eigen songs en deze zullen ze ongetwijfeld gaan laten horen tijdens hun optreden zondag.
Twijfel niet en geef deze band een kans door lekker te komen kijken en ondertussen te genieten van een biertje!

11 maart: ML2.
Zoals aangekondigd zal er een goede mix zijn qua stijlen. Op deze zondag speelt er een duo, ML2. Dit zijn Maartje en Maarten. Lekker puur, lekker genieten. Ze zullen covers spelen waar voornamelijk Maartje de zang op zich neemt en Maarten haar begeleidt op gitaar. Maar denk dan niet aan het ‘droog’ coveren van die nummers. Ze maken er echt hun eigen versie van, hun eigen interpretatie. Wat dat betreft is dat ook lekker voor een zondagnamiddag/avond. Biertje, snackje en toch op de achtergrond live muziek maar ook wel weer bekend. Ook om 17.00uur!

18 maart: Royal Thieves.
Op deze zondag gaan we weer even een uitstapje maken naar een iets meer rock kant. Lekker jongens uit de buurt, uit de eigen gemeente die zoals de bedoeling is van het HollandePodium: vlieguren willen maken. Het is een 4koppige band bestaande uit Iloy Vaessen, Juul de Bruin, Wessel Moonen & Victor Vergoossen. Enthousiasme zit er in ieder geval genoeg in! Het is swingend, knallend, energiek en gewoon allemaal lekker uitgevoerd. Dus dat wordt rocken met de bekendere tracks!

25 maart: Doemediemaar.
En in het kader van: we houden van afwisseling staat op de laatste zondag van maart Doemediemaar op het podium! Deze 5 koppige band bestaande uit Roger Hendrix, Danny Aipassa en 3 Robs (Hermsen, Kersemakers en Helwig) spelen puur muziek komende uit Nederland. Denk dan aan kneiters van Doe Maar, André Hazes en Het Goede Doel maar ook Neerlands beste rockband Golden Earring kan voorbij komen. Wat dat betreft zal het een namiddag/avond worden die alleen maar goed kan aflopen. Feest!

Vorig artikelJagd – Civic
Volgend artikelIndianizer – Mazel Tov II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in