Deze zondag, morgen dus, staan niet 1 maar 2 acts/bands op het podium van café de Hollande! Het is namelijk de eer aan Denise Raetsen en Robert Green. Het is fijn om te steeds weer genoeg afwisseling te hebben!

Laten we beginnen met Denise Raetsen, een singer songwriter uit het fijne Weert. Waar ze normaliter alleen op het podium staat, zal ze nu met een band gaan shinen! Wat kunnen we verwachten? Naast Denise zullen nog 3 heren staan en gezamenlijk laten ze nummers horen welke Denise zelf heeft geschreven. Schijnbaar krijgen we ook nog een primeur want ze neemt zelf ook de gitaar in haar hand!
Daar moet je dus bij zijn!

Vervolgens is het aan Robert Green. Robert Green is, kort samengevat, een muzikale duizendpoot. Niet alleen speelt hij verschillende instrumenten, daarnaast zijn hij en zijn muziek niet binnen één hokje te vangen. Verwacht een mix van pop, rock en folk! Wat krijgen we dan deze zondag namiddag te horen? Dat zullen voornamelijk tracks zijn die gloedjenieuw zijn maar Robert heeft ook al beloofd dat hij oud werk zal laten horen. Top!

Tot morgen, 16.30 uur!

Vorig artikelDon Diablo ft. Nate Dogg – I Got Love
Volgend artikelEelke – Satisfaction And Desire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in