Legende.

Hij is vandaag 16 jaar geleden van ons heen gegaan! Herman Brood. Deze alleskunner heeft een veel bewogen leven gehad. Niet alleen als muzikant maar ook zeer zeker als kunstenaar en acteur.
Hij deed alles wat God verboden had; een belichaming van de term ‘Sex, drugs & Rock ’n roll’. Zoals gezegd, 16 jaar geleden is hij heen gegaan. Om precies te zijn om 13.28uur. Hij sprong van het Hilton hotel in Amsterdam. In zijn zak had hij wel nog een afscheidsbriefje:
Xandra & alle skatjes, Deze snelheid in plaats van opbranden dat laat ik aan de crematie over. … Rous door zoals ik deed… en treur niet ! maak er een feest van. Ik zie jullie nog weleens. Ik ga nu bungy zonder elastiek. Genade – pappa. DROWN IN MY OWN TEARS.”

Natuurlijk heeft hij vele platen gemaakt en bijvoorbeeld ‘Saturday Night’ en natuurlijk ‘My Way’ hebben bij velen indruk gemaakt. Ik kies heel simpel voor ‘Never Be Clever’.
Hij kon ook alles eigenlijk! Blues, rock maar ook jazz.
Verder ga ik er niet teveel over zeggen. Een eerbetoon!

Vorig artikelBINKBEATS – In Dust / In Us
Volgend artikelHONNE – Just Dance

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in