Verrassend goed!

Als je soms op YouTube zit dan komen wel vaker onbekende dingen langs. Zo ook dit.
Ik kende de band in eerste instantie niet maar later ging er toch een belletje rinkelen! Maar de artiest die meedoet is een nieuwe naam in mijn arsenaal. Dus aan de slag! Kennis maken.

In november heb ik al eens over ‘Her’ geschreven. Dit is een Frans duo bestaande uit Victor Solf en Simon Carpentier. Ze hebben een EP uitgebracht en ‘Five Minutes’ was destijds het nummer waarover ik heb geschreven. Het uit Rennes komende duo zorgt bij mij voor een heel fijn gevoel van binnen. Het heeft heel veel verschillende klanken. Pure indie, elektronische invloeden maar ook soul of R&B. Waar de vorige track enorm in mijn hoofd bleef is dat bij ‘Swim’ niet anders. Wát een toptrack. Deze zal overigens op de tweede EP komen te staan; #2.
Ook nog even tijd om Zefire te introduceren. Een uit Canada, Montreal om precies te zijn, komende act. Ze hebben meerdere featurings gehad en deze is ook erg goed. De coupletten worden door Zefire ingezongen en het is lekker groovy.

Ik weet zeker dat dit een track is welke blijft hangen. Ik ben een liefhebber. Nu is het voor jullie tijd.

Vorig artikelRoyal Blood – Lights Out
Volgend artikelOh Wonder – Ultralife

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in