her-5-minutesVia 3voor12 probeer ik altijd nieuwe muziek te horen. Of anders via de website te vinden. Nu heb je ook elke week een 3voor12 Niet Te Missen Podcast. Daarin staan altijd 12 nummers welke zeer verschillend zijn en heb er ook al vaker iets uitgehaald.
Wat daarin typisch is, vaak is het 12e nummer juist het nummer wat mij het meest aantrekt! Apart maar waar.

Het gaat om een band welke ik nog absoluut never nooit van had gehoord. Niet zelfs een beetje of vaag, nee echt totaal blanco! Maar met een bandnaam als Her is het natuurlijk ook heel moeilijk om daar meer informatie over te vinden.
Tóch is het me (uiteraard) gelukt. Dit Franse duo komende uit Rennes hebben een tijd geleden een EP uitgebracht getiteld ‘#1’. Het duo waar ik het over heb hebben natuurlijk ook een naam: Victor Solf en Simon Carpentier. Als je luistert naar deze muziek hoor je meerdere verschillende stijlen muziek erin terug. Denk aan soul maar ook R&B of anders misschien wel wat indie rock.

De track ‘Five Minutes’ is eentje die niet snel uit je hoofd verdwijnen zal. Het zorgt voor een aangename feel en een zeer interessante groove. Als je het een beetje moet vergelijken met een band dan denk ik aan Jungle. Als je het nummer ‘Busy Earnin’ hoort voel/proef je wel een dezelfde stijl.

Het is een creatieve band, een creatief duo om beter te zeggen. Hopelijk gaan we hier nog veel meer van horen.
Nu sowieso een blijvertje op CamielMusic!

Vorig artikelDELV!S – Come My Way
Volgend artikelRobbing Millions – In The No Air

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in