Weer eens iets unieks!

Vandaag niet heel duidelijk 1 Pick Of The Week. Je mag zelf kiezen welke Pick Of The Week het wordt. Het gaat namelijk om twee heel diverse nummers maar wel van dezelfde familie. André Hazes en zus Roxeanne hebben beiden nieuwe nummers uitgebracht en ik moet eerlijk zijn, ik vind ze allebei tof. Maar om dan de keus te maken…. Moeilijk! Ze verdienen allebei een plaats in de spotlight en dan is het uiteindelijk een keus aan jullie!
In feite een kleine strijd, net zoals broer en zus hebben.

Roxeanne Hazes – In Mijn Bloed.
Het is al meteen gezegd hebbende geen sound zoals pa lief heeft gehad. Rozeanne heeft een contract getekend bij Top Notch en toen is ook haar sound een beetje ontwikkeld en dat werpt echt meteen vruchten af. Het is duidelijk, 2017 (elektronische invloeden, uptempo) & natuurlijk Nederlandstalig. ‘In Mijn Bloed’ is eentje die sowieso blijft hangen, het refrein is echt een meezinger en de coupletten pakken weer de rust en wordt je wel erbij betrokken. Het is wat donker allemaal maar wel ook weer energiek. Dit is zeker een nummer wat zal gaan scoren. Daarbij is ze nu bij DWDD de huisband geworden, dát zal ook helpen!

André Hazes – Wie Kan Mij Vertellen…
Junior is hot. Dat gezegd hebbende, hij scoort gewoonweg super. Knap. Je hebt toch een naam, zoon van. Maar hij doet het goed, 100% zeker! Dit is ook weer een nummer wat heel anders is dan het lijkt. Het begin van dit nummer van André lijkt echt een oer-hollands meeslepend nummer te worden. Tót het refrein! Dan gaat het gewoonweg los en wordt het een feestnummer. André houdt zeer zeker de eer van zijn pa hoog. Dit zal hoe dan ook eentje gaan worden die bij alle feesten wordt gedraaid en dan ook de tent op wordt gezet. Geinige tekst, uptempo en ook vast en zeker herkenbaar voor heel veel mensen.

Vorig artikelKraak & Smaak ft. IVAR – Scorched
Volgend artikelShaking Godspeed – Last Night On Earth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in