Liefhebber van Blaudzun kun je me zonder meer noemen. Bekijk mijn homepage maar even goed. Maar Blaudzun kaartte in de zomer al aan dat het best wel eens kon dat hij eens iets anders wilde gaan doen.
Dat anders is er nu al: HATY HATY.

Haty Haty

HATY HATY is een samenwerking tussen Johannes Sigmund, Blaudzun dus en David Douglas. David Douglas is wellicht minder bekend bij het grote publiek dus hier even in het kort. Nederlander, Utrecht, producer, clipmaker (oa. John Coffey, Blaudzun & Daniel Beddingfield), EP & album uitgebracht, electronische klanken.

Nadat ze waarschijnlijk meer dan eens tegen elkaar hebben gezegd dat ze eens iets samen moesten gaan doen… Is het dan daadwerkelijk gelukt! De twee hebben elkaar weer gevonden en zijn een hele toffe samenwerking gestart. Hun gezamenlijke liefde voor indie en electronica hebben ze bij elkaar gebracht op een album en deze zal 11 maart uitkomen. Op ADE (Amsterdam Dance Event) hebben ze hun allereerste optreden gehad en het was een experimentele trein waar ze beiden op zijn gegaan maar toch is het iets wat een succes kan gaan worden!
Het is natuurlijk tricky om uit je comfort zone te gaan en te kiezen voor andere invalshoeken…. Maar het kan uiteindelijk alleen maar positief uitwerken.
En nu ik dit zo hoor denk ik dat het echt een succes gaat worden!!

Interview Blaudzun 3

Hier hun eerste single: High As The Sun. Heerlijk voor tijdens een nachtelijke ritje!

Vorig artikelThe Mo’Jones Big Band – Audioworkx Sessions
Volgend artikelANOHNI – 4 Degrees

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in