Ohhhhwwwww yeah! She’s back!

Nou, ik zeg al… Ze is terug. Dat is fijn. Ik heb in oktober al iets geschreven over Harlea’s vorige single, ‘Miss Me’. Daar hoorde ik invloeden zoals The Kills in terug. Lekker vuig geluid, harde rock.
Nu is ze wederom out of the blue met een nieuwe track. ‘You Don’t Get It’ heeft juist weer andere invloeden. Denk nu aan blues en R&B. Natuurlijk blijft dat lekkere rock geluid bestaan maar er worden alleen maar hele fijne elementen aan toegevoegd!

Waar ik in mijn vorige bericht over haar weinig heb kunnen vertellen wie of wat ze is… Dat blijft helaas zo. Ondanks dat Harlea een interview heeft gehad, blijft het allemaal mysterieus. Ze wilt sowieso als vrouw zijnde haar mannetje staan, in een voornamelijk uit mannen bestaande rockwereld.
Ze heeft 13 januari haar allereerste show staan, onder de naam Harlea. Ik zeg het maar alvast erbij want ze heeft zeer zeker al ervaring opgedaan. In LA heeft ze namelijk optredens gegeven maar dan onder een volledig andere naam.
Ik vind het een mooi, mysterieus geheel. Aangezien we zo weinig weten, mag en kan het ook alleen maar over de muziek gaan die ze laat horen.
Op dat gebied stelt ze mij absoluut niet teleur… Integendeel zelfs! Niet voor niets een tweede bericht terwijl het ook haar tweede single is…..

Helaas niets op YouTube, dus we gaan over naar SoundCloud.

Vorig artikelAVI ON FIRE – So Far Away From Me
Volgend artikelDeclan McKenna – Isombard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in