harlea-miss-me-mobileToen ik de eerste paar seconden hoorde was het… Dit lijkt wel op Storksky! Oké oké, dat is wellicht wat chauvinistisch maargoed. Moet kunnen lijkt mij.
Naarmate de track vorderde hoorde ik een andere vette band erin terug: The Kills. Ook zo’n lekker vuig geluid en een te gekke vrouwenstem (The Kills is een te gek duo bestaande uit Alison Mosshart & Jamie Hince red). Om maar verder te gaan met dit artikel. Dit is Harlea.

Ik wil altijd meer over de artiest vertellen maar dat is behoorlijk lastig. Ze is nog een behoorlijke schim in muziekland. Harlea is de naam, 22 lentes jong en ze komt uit Noord-London. Ik heb gelukkig wel een interview weten te vinden daarin zegt ze dat het nummer gaat over een emotionele verslaving over het missen van iemand in een kapotgaande relatie. Eerlijk zijn en niet bang. Dat is het belangrijkste.

Als ze deze lijn weet door te trekken met haar energieke sound, vol lef en power dan is het een blijvertje. Ik luister in ieder geval met veel plezier naar. Niet alleen muzikaal maar ook in de tekst zit gewoonweg veel.

Harlea. Onthou die naam!

Geen clip, dat zal ook waarschijnlijk nog teveel prijsgeven. Hier een link naar Soundcloud.

Vorig artikelMarten Fisher – Kingstreet
Volgend artikelThe Cool Quest – Coastline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in