Heerlijke rock chick!

In 2016 maakte ik kennis met Harlea en daar ben ik tot op heden heel erg blij mee! Ondertussen heeft ze niet heel veel tracks uitgebracht tot mijn grote spijt. Wellicht zijn de twee nummers ‘Miss Me’ en ‘You Don’t Get It’ wel bekend, zo niet… Check ze sowieso nadat je eerst even deze nieuwe track hebt beluisterd!
Maar Harlea dus… Eigenlijk is en blijft ze een behoorlijk onbekende. Een rockchick, dat sowieso maar wat meer? Iemand die sowieso haar vrouwtje wilt staan als rocker in de overwegende mannenwereld.

‘Beautiful Mess’ is dus de 3e track van deze schone dame! Het begint relatief rustig, beetje rock ’n blues sound en natuurlijk een hele fijne stem van Harlea erbij. Uiteraard is het refrein een goede knaller en blijft lekker hangen door de ‘hey hey hey’ en het gierende gitaardeuntje. Ongetwijfeld eentje die kan stunten maar het is vaak smaak voor velen. Toch heeft ze genoeg talent en power om inderdaad die ‘herenwereld’ te verrassen en te tonen dat er in ieder geval niet gespot met haar kan worden! Een leuk stukje is rond de 2 minuten als er heel kort wat rust in de tent komt. Maar dan is het weer diezelfde rocksound met dat gitaargeluid en die hey!

We gaan de week heel erg fijn starten hoor!

Vorig artikelMuse – Something Human
Volgend artikelHans Hannemann – Salinas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in