Heerlijk zeg!

Hans Hanneman is wel een zanger met een heel speciale en mooie stem. Je voelt meteen zijn rauwheid, donker randje en uiteraard flink wat country en americana. Dat hij potentie heeft, is wel duidelijk. Hans heeft al menig maal in het voorprogramma mogen shinen van bijvoorbeeld Douwe Bob en heeft vorig jaar veel furore gemaakt tijdens de Popronde. Maar dat was toen, nu is hij weer ’terug’ met een heel fijne track met een heel verhaal. Dat verhaal wordt ook verteld in de clip, een absolute must see.

‘Josie Don’t Stop Dreaming’ begint vrolijk, interessant en heeft voldoende passie. Dan komt die ongelooflijk fijne stem van Hans erbij. Zoals gezegd, lekker donker, rauw en intens. Alsof het een spons is: je wordt erin opgezogen en komt ook, pas naarmate het eind nadert, eruit. De coupletten zijn redelijk rustig en het refrein iets meer uptempo met een goede begeleidingsband naast hem. Het riffje van de elektrische gitaar blijft ook heel erg hangen, slim gedaan. Door de rust in de stem van Hans kun je alles heel erg goed volgen. Ook het hele rustige gedeelte na een dikke 2 minuten om dan weer het ritme te pakken mag er zijn. Je weet dat het komt maar het is wel heel fijn zo! Het is geen moment saai en zo hoort een nummer te zijn.
Dan even naar de clip, een must see. Dan kruip je ook des te meer in de track zelf. Er zit romantiek in, drama, actie en genoeg bloed! Hans zelf is de ster van de film en is een huurmoordenaar. Hij leidt zijn vriendin op maar dat loopt (logischerwijs) niet heel goed af.

Een zeer goede start van de week. Ongetwijfeld een track die blijft hangen, evenals de clip!

Vorig artikelHeller – Deaf By Windows
Volgend artikelTim Knol – Sweet Melodies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in