hans-hanneman-mobileEerlijk is eerlijk. Als je dit hoort verwacht je niet in 2016 te zijn. De stem, de sound die Hans Hannemann produceert is gewoonweg jaren 60, 70. Heerlijke rauwe stijl, donker, americana, country.
Waar je misschien zou denken, hoe kan het dat dit geluid nog altijd zo lekker in de oren klinkt, is het antwoord makkelijk. Dat heeft volledig te maken met zijn stem maar ook omdat het allemaal vertrouwd is. Natuurlijk is het geen pop uit 2016 maar doordat je alles kan voelen; de passie en de energie.. Weet je dat het goed zit.

Ook deze authentieke zanger doet dit jaar mee aan de Popronde. Ik had hem dolgraag in Sittard gezien, locatie: The Whiskyfriend. Perfecte combinatie toch? Dat rauwe in zijn stem en dan een hele fijne oude whisky in de hand!
Maar hij heeft het druk… Hans Hannemann speelt in het voorprogramma van Douwe Bob. Ook niet slecht lijkt me maar uiteraard wel erg jammer voor Sittard!

Wat wel weer mooi nieuws is, is dat deze zanger met geniale stem op zaterdag 19 november de release heeft van zijn debuutalbum. Het album getiteld ‘Makin’ Up For Livin’ Easy’ zal zeker weten vol staan met prachtige nummers. Zeker nu de wintertijd in is gegaan en ook de herfst/winter eraan komt zal zijn muziek de kamer verwarmen!

Vorig artikelDeep Sea Arcade – Learning To Fly
Volgend artikelRed Hot Chili Peppers – Californication

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in