Back in Business.

De heren van de Handsome Poets zijn helemaal terug. We kennen ze (uiteraard) van de joekel van een hit ‘Sky On Fire’ maar je moet zeer zeker niet de andere toppers vergeten: ‘(Dance) The War Is Over’ en ‘(We Can’t Be) Saints’.
Waar iedereen had verwacht dat dit een band zou zijn waar je nooit meer van af zouden komen, is dit verhaal helaas anders gelopen. Na dat succes in (voornamelijk) 2012 ging het allemaal een beetje terug tot een waakvlam. In 2015 hebben ze wel nog een album uitgebracht maar dit heeft niet heel erg veel gedaan. Misschien komt de track ‘Stardust’ nog wel bekend voor maar dat is dan ook alles.

Tot nu!!! Handsome Poets bestaat nog steeds uit 4 man waarvan Tim van Esch de sympathieke frontman is. Maar ze hebben ons weten te verrassen overigens. Het is absoluut niet even een nummertje uitbrengen en kijken hoe dat gaat. Ze hebben een EP gedropt met vier nummers en de titel is ‘Make It Better 1/3′. Nu ga ik er fijn van uit dat er dus ook nog een 2e en 3e EP zal komen en dus eigenlijk een voltallig album!
Maar we beginnen gewoon met de titeltrack. Het is weer lekker herkenbaar als Handsome Poets. Het goede tempo, het rock gehalte maar ook tegelijkertijd genoeg pop invloeden. Zeer zeker een hele fijne terugkeer van de heren. Overigens zijn de andere tracks van de EP ook echt fijn dus het zit wel goed.

Nu hopen dat die 2 EP’s die nog moeten komen net zo overtuigen!

Vorig artikelMark & Clark Band – Worn Down Piano
Volgend artikelHollandePodium: Shoot The Monkey

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in