Weer zo puur!

HEAVN is absoluut geen groentje meer. Ze hebben Nederland sowieso overmeesterd door hun singles ‘Finding Out More’, ‘Where The Heart Is’ & ‘Bright Lights’. Vervolgens is het toch wel wat stiller geweest rondom Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen, de grote meesters van HAEVN. Maar uiteraard bewaren ze het beste voor het laatst: een nieuwe track op het eind van het jaar. ‘Foritude’ is dus hun nieuwe wapenfeit en deze is wederom een pareltje. Maar voordat we het daarover gaan hebben mag zeer zeker nog gezegd worden dat de heren een te gekke deal hebben mogen ondertekenen bij Warner Music, dat is niet slecht! Ook het vermelden waard is dat deze track al is opgepikt door 2 Netflix series: Riverdale en The Royals. Chapeau!

Nu dat te hebben vermeld is de verwachting natuurlijk hoog. Terecht. Kan HEAVN überhaupt slechte muziek maken? Ik betwijfel het. Moet je het soms een paar keer horen? Ja, dat kan. Maar vervolgens ben je om, betoverd, in trance. Dit nummer begint rustig, heel subtiel een piano en verder komt dan vervolgens die fijne stem van Marijn. Natuurlijk wordt verder weer alles uit de kast gehaald met strijkers en alles in de puurheid. Toch is uiteindelijk die pianosound de leidraad van de track. Waar HAEVN dus zo rustig begint, eindigen ze net zo.
Het is net zoals alle andere nummers weer een soort avontuur wat je meemaakt: iets meemaken en iets overwinnen, vertrouwen hebben in de wereld.
Overigens zal deze op het debuutalbum komen te staan wat de titel ‘Eyes Closed’ heeft gekregen.

Dus twijfel niet en droom weer weg op de muziek van HAEVN!

 

Vorig artikelBlack River Delta – Gun For You
Volgend artikelPopronde Throwback: Kiki Mettler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in