HAEVNEen band waarvan de naam in korte tijd heel erg groeit: HAEVN. Wellicht bekend van enkele reclames, denk aan auto’s en dan aan Volvo en BMW. Ze werken vanuit een apart concept. In eerste instantie waren het alleen de samples/jingles maar later zijn deze uitgewerkt tot singles.
Nadat ze eerst het nummer ‘Where The Heart Is’ hebben uitgebracht is het nu tijd voor ‘Finding Out More’. Persoonlijk een absolute voltreffer, heerlijk meedeinend met de ogen dicht en er zit iets meer in dan de voorganger. Iets meer volume en niet alleen het breekbare. Desondanks zijn beide gewoon schilderijtjes.

Door dit grote werk zijn ze ook mee gaan doen aan de Popronde. Daar hadden de drie mannen ook hun allereerste optreden gelijk behaald. Nog nooit eerder een concert gegeven. In eerste instantie was het een samenwerking tussen Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen, een singer songwriter en film score producer. Het leuke vind ik dan weer dan Jorrit uit Limburg komt, weer een goed product dus!
Nu zijn ze niet alleen deelnemer van de Popronde maar tevens ook Serious Talent. Zo snel kan het balletje rollen dus!

De Popronde komt ook weer naar Limburg, is al in Heerlen en Weert geweest en moet nog naar Venlo en Maastricht, maar Sittard is de plek waar ze gaan optreden! Dus wil je deze mooie, gevoelige, interessante muziek horen, moet je naar De Domijnen op 14 november!

Voor nu, de muziek, daar gaat het ten slotte allemaal om.

Vorig artikelEphemerals – You’ll Never See Me Cry
Volgend artikelFoals – Give It All

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in