En weer een editie voorbij… Niet zomaar een editie!

Groove Garden 2015.
Groove Garden 2015.

Dit jaar was het voor het eerst een festival wat 3 dagen duurde. Vrijdag, zaterdag en zondag.
Op de eerste dag was het voor de “die-hards” feest, de echte liefhebbers. De zaterdag en zondag waren eigenlijk zoals we al jaren van Groove Garden gewend zijn: dance muziek in de ruimste zin van het woord.
Na toch wat jaartjes afwezig te zijn geweest voelde het lekker om terug te zijn. Voor het eerst op de locatie van het oude CIOS terrein maar dit was helemaal top.
Prachtige inrichting: zoals bekend meerdere stages maar ook genoeg voor erbij. Denk aan een reuzenrad en draaimolen en een “food lane”.

Dan over naar waar velen toch zeer zeker voor komen: de muziek! Het terrein had 4 (stiekem 5) plekken waar je uit kon kiezen. Zoals festival zijn: je kan nooit overal erbij zijn!
Bij binnenkomst draaide Jack Roselli al zomerse deuntjes. Wat dat betreft een schot in de roos: het weer was op de zaterdag uitermate degelijk!!
Even een uitstapje naar de toffe Claydrum area. 2 verdiepingen waardoor het een hele interessante sfeer gaf! Glen Thompson kon zijn geluk niet op want het is eigenlijk constant volle bak geweest.
Terug naar de Main Stage: Tony Junior gaf acte de présence. Deze Utrechtse DJ laat de beats uit de speakers vliegen en weet het publiek goed te entertainen.
Roulsen is de volgende DJ. Wellicht nog bekend van Roul And Doors. Nu echter alleen doorgegaan en ook nu weet hij het publiek goed te bespelen. Het wordt drukker en de zon blijft heerlijk schijnen; goede combi.
Fox Stevenson is ook absoluut geen kleine naam! Hij heeft een paar toffe tracks op z’n naam staan en heeft ook vandaag weer een hele fijne set. Zeker komt dé hit ook voorbij: Sweets. Leuk dat hij de dj boot dan moet overdragen aan een jongeman die eigenlijk zelfs eerst tegen hem opkeek: Mesto. Deze gast is 16 maar weet verdomd goed wat hij doet! Ook op Groove Garden zie je hem van elke seconde genieten maar hij maakt er ook echt een feestje van. Top!!!
Vervolgens mag La Fuente het podium op. Deze man draait al jaren mee en heeft ook zeer zeker de groei van het festival meegemaakt! Nu mag hij iedereen laten dansen voor duisternis en zoals iedereen ook weet: hij laat niets aan het toeval over! Dikke beats, knallers… Alles of niets en het is alles.
De afsluiter is Vato Gonzalez ft MC Tjen. Deze man is geen groentje meer en dat is te merken. Hij laat het terrein losgaan en maakt ook een hele goede afwisseling tussen de nummers. Uiteraard komt er extra spektakel door middel van confetti dat in de lucht wordt geschoten en ook CO2 kanonnen wordt meermaals gebruikt.

Natuurlijk wordt er afgesloten met vuurwerk. De gehele dag is een afwisseling van heerlijke muziek, de altijd goede sfeer en gezelligheid en ook een heel fijn verzorgd terrein! Aankleding is top en dit komt uiteindelijk alles ten goede!
Volgend jaar dus het hele weekend meemaken. Zeker weten!

Even nog wat foto’s checken? Dat kan! Klik HIER! Ik heb helaas wat problemen waardoor er één is van 2o15. Stay Tuned!!!!

Vorig artikelKraak & Smaak ft. Mayer Hawthorne – I Don’t Know Why
Volgend artikelTamarin Desert – Surf Lounge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in