They Are Back

Het is een tijdje geleden maar de mannen van Grim Tim zijn weer terug! Grim Tim is een driemans gezelschap bestaande uit Dustin Boerrigter, David Henry & Stijn Hazewinkel. Het is zoals gezegd even rustig geweest maar ze hebben in die tijd gewoon keihard gewerkt aan nieuw materiaal en misschien wel ook een iets nieuwere sound.
Toch hebben ze nog altijd die lekkere rauwe rocksound met een lading blues die ervan af druipt. Mede door die sound hebben ze ook al met toffe grote bands mogen spelen waaronder Wolfmother & Editors. Vorig jaar waren de heren dé support act van Birth of Joy tijdens hun Get Well tour, dan heb je ook wel genoeg zalen gezien!

Maar het is nu tijd om in 2017 zelf, op eigen kracht, veel meer mensen te gaan bereiken. Dat gaat al lukken door middel van nieuwe muziek maar ze gaan ook vanaf september meedoen aan de Popronde. Het grootst rondreizende festival van Nederland staat weer voor de deur en natuurlijk komen de bands dan met nieuwe muziek. ‘My Dear Mary Ann’ is het wapenfeit van Grim Tim. Een kneiter. Wow!
Het is een track die hoe dan ook in je hoofd blijft door denderen. Het refrein is zo geniaal goed, zo catchy…. Ik blijf maar weer op play drukken. De wisselwerking van het gitaarwerk, de baslijn en de drums is top! Ze zijn ook niet voor niets uitgeroepen tot Never Mind The Hype talent voor de Popronde….!

Dit is dé start voor de maandag! Maar hoeft niet alleen voor de maandag te gelden eigenlijk 😉

Vorig artikelInterview Tim van Delft (De Staat): ‘Eigenlijk is heel veel nog mogelijk’
Volgend artikelArcade Fire – Creature Comfort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in