Grandioos!

Grim Tim is echt hard aan het werk. Ze zullen half september beginnen aan een leuk avontuur genaamd De Popronde. Ondertussen hebben ze al genoeg shows op de planning staan; lekker door Nederland touren! Maar dat gaat natuurlijk niet voordat er ook nieuwe muziek wordt uitgebracht. Ik heb het een tijdje geleden al gehad over ‘My Dear Mary Ann’, echt een kneiter! Maar wat de drie heren (Dustin Boerrigter, David Henry & Stijn Hazewinkel red.) nu eruit gooien mag er ook heel erg zijn.

‘203’ is pure bluesrock. Voor de volle 100%. Het is lekker rauw, rommelig, vol passie en energie & met veel power. De sound wat ze hebben klopt gewoon. Het is muziek waar je oren wel even van gaan spitsen! Lekker goed begin, muzikale kwaliteit hebben ze zonder meer. Hoog tempo, rauw zoals gezegd en richting het refrein komt er ook nog een samenzang bij die het eigenlijk wel compleet maakt. Ritmisch is het ook top; na een paar seconde tik je onbewust mee.
Plus even nog de clip erbij betrekken! Het plezier spat ervan af, het is ‘oud’ en ziet ook de datum in beeld (normaal zou er iets van jaren ’90 in staan maar nu fijn 2017!). Ja, vrolijk wordt je hier wel van!!

Mocht je denken… Ik wil ze zien! Dan ga naar hun Popronde pagina! Maar vergeet de muziek nu niet, n dus ook die clip bekijken. TOP!

 

Vorig artikelBenjamin Clementine – Jupiter
Volgend artikelDawn Brothers – Pictures

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in