Nu al legendarisch!

Deze jonge gasten hebben alles in zich om een hele grote band te worden! Het gaat uiteraard om Greta Van Fleet. Nee, geen meid die zingt of Nederlands bandje wat iets in zich heeft. Het is een echte rockband die hun artiestennaam hebben ‘geleend’ van het oudste vrouwtje van hun hometown in Michigan, waar ze dus logischerwijs afkomstig van zijn. Afgelopen Pinkpop speelden ze eigenlijk als subheadliner, vóór Bruno Mars maar dan wel in de tent. Aan de andere kant stond juist Oscar and the Wolf te shinen. Maar het was bommetje vol voor Greta Van Fleet! Dus met andere woorden… Dit viertal heeft zeker weten een gouden toekomst!

Dat ze dus hard aan de weg timmeren, is wel duidelijk. Een dik jaar geleden hebben ze hun allereerste track uitgebracht en vervolgens ook nog ‘gewoon’ 2 EP’s de wereld ingeslingerd! Overigens bestaat deze band uit een tweeling, een broer en een vriend. Dus stiekem kun je het best wel een familie aangelegenheid noemen! Qua sound is het echt heerlijke en goede hardrock in de stijl van Led Zeppelin! Super qua sound op muzikaal gebied maar ook qua zang is het gewoonweg superieur en een tikkeltje herkenbaar wat Josh Kiszka laat horen!
Als je deze band kent, dan herken je het sowieso en weet je ook dat het niet meteen nieuw is qua sound. Desondanks is het wel erg goed en daar gaat het toch allemaal om!

Enjoy deze nieuwe van Greta Van Fleet!

Vorig artikelMini Mansions – Works Every Time
Volgend artikelBloYaTop – Monster Movie Music

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in