Meesterlijk!

Het is en blijft een opvallende verschijning: Gregory Porter. Op meerdere vlakken overigens. Natuurlijk is zijn hoofddeksel iets waar men het altijd over heeft maar vergeet niet hetgeen waardoor hij écht bekend is geworden: zijn stem. Overigens is dat hoofddeksel een ‘cover’ aangezien hij een operatie heeft gehad aan zijn kin. Deze Amerikaan staat bekend om zijn mix van jazz en soul. Waarschijnlijk is zijn meest bekende track wel ‘Liquid Spirit’ die ook in een hele toffe dance variant is uitgebracht. Naast die grote track heeft hij ondertussen ook een Grammy award gewonnen. Het is fijn om te zien en bovenal te horen dat hij terug is.

En hoe!! Naast dat hij een nieuw nummer heeft gedropt, heeft deze uit Sacramento afkomstige zanger bekend gemaakt dat er een volledig album zal uitkomen. Dat album gaat ‘All Rise’ heten maar helaas weten we nog niet wanneer deze zal uitkomen. Maar wat wel tof is, is dat hij heeft gewerkt met Troy Miller en deze man heeft onder andere ook gewerkt met
Emeli Sandé, Rag’n’Bone Man en Jamie Cullum. Het nummer, want daar gaat het nu om, is echt een kneiter. ‘Revival’ is naar het schijnt een nieuwe start en dat hem goed. Spat er van af, vol energie en kwaliteit. De stem van Gregory is gewoonweg iedere keer genieten! Het lijkt zelfs wat meer uptempo dan we gewend zijn en dat doet wel goed. Hier zet hij wel een toon mee!

Kom maar op met dat album!

Vorig artikelEqual Idiots – 16
Volgend artikelMarcus King – Young Man’s Dream

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in