gregoryEen heel fijn nummer weer!!! Jullie zijn ondertussen wel van me gewend om het weekend in te gaan met een nummer waar je U tegen kan zeggen… Of gewoon YEEEHAAAA! Of eigenlijk gewoon alles…. Anyway, muziek dat goed is!
Ik vind het losse nummer al geniaal en dat is dus Gregory Porter met het nummer Liquid Spirit. Gregory Porter is een geweldige zanger, een geweldige stem en zit vol jazz & soul. Daarnaast heeft hij gewoonweg een echte persoonlijkheid. Hij heeft een uitstraling waar je U tegen zegt (net zoals tegen het nummer…).
Hoezo een uitstraling? Nou, hij is altijd gekleed in nette kleren MAAR niet alleen dat. Hij draagt bij elk optreden een hoofddeksel. Een pet?? Neen, meer een soort muts dat ook de gehele oren bedekt en zodoende zie je echt alleen het gezicht.
Dat nummer, Liquid Spirit, is nu gemixt door Claptone. Claptone is een duo, erg mysterieus allemaal. Niet dat ik het erg vind hoor, het gaat mij toch om de muziek en zeker bij dance/house/deephouse is de artiest niet zo spannend.

Tijd voor de muziek, tijd voor het weekend!!

https://www.youtube.com/watch?v=b64KT5qFEuo

Vorig artikelYouri Lentjes – As The Storm
Volgend artikelULTIMATE Song van Jordi van de Wall.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in