Great MindsGreatMindsWat? Great Minds

Waar? ECI Cultuurfabriek

Wanneer? 22 Februari 2014

Yes Yes Yes! Dat was mijn eerste gedachte toen ik erachter kwam dat Great Minds naar Roermond kwam. Great Minds is dé beste hiphop in heel Nederland. Great Minds bestaat uit grootheden: Jiggy Djé, Winne en Sticks als rappers en Dr. Moon als producer. Deze grootheden maken hiphop in het nu en de rest maakt niet uit, dat is wat telt. Het gaat erom dat ze er zelf plezier in hebben en dat ze dat hebben is duidelijk te horen als je luistert naar hun CD.

Terug naar het concert, ik wil eerst zeggen dat ik het triest vond dat er zo weinig mensen waren.. Ik had verwacht dat het enorm uitverkocht zou zijn, maar helaas!
Desondanks maakte dat niets uit, het gaat erom hoe je het zelf beleefd en hoe die gasten op het podium zich uitsloven. Om voor mezelf te spreken, ik was gewoon gruwelijk aan het genieten tijdens de gehele act die ze deden. Nummers van Great Minds maar ook van hun afzonderlijk als individu. Het was puur, eerlijk en krachtig en zo hoort het ook te zijn. De CD is de leidraad en live moet het afgemaakt worden maar dat deden ze uiteraard ook! Natuurlijk had ik de show in de Melkweg al op TV gezien en had stiekem nog de hoop dat Wudstik, Kleine Viezerik en Rico ook aanwezig zouden zijn, dat was helaas niet zo maar verder was het klasse. Het zijn eindschurken! Ik hoop dat er snel weer een optreden komt ergens in de buurt, waar het stampevol zal zijn en iedereen helemaal losgaat. Ik zal/kan/moet iedereen dit aanbevelen!!!!
Ik ben tevreden maar had ook niets anders verwacht.

Great Minds – Het Licht

DSC_0387 (Mobile)

Vorig artikelWithin Temptation ft. Xzibit – And We Run
Volgend artikelPrins Maikel I.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in