Go Back To The Zoo @ Nieuwe Nor.

En toen was gisteren daar het officiële bericht… Het bericht wat heel veel mensen niet echt verbazend zullen vinden, anderen wellicht wel.
Go Back To The Zoo stopt definitief! Ze trekken de stekker eruit… MAAR gelukkig hebben ze al een tijdje een ander project, een andere kunststukje namelijk St. Tropez.
Het heeft gelijkenissen maar het is ook weer anders. Het zijn nog altijd de vier dezelfde toppers (Cas & Teun Hieltjes, Lars Kroon en Bram Kniest), ze zijn ook met deze band begonnen middels de Popronde, het is nog steeds elke show gas geven. Echter St. Tropez is toch iets anders qua stijl. Het gaat meer richting de garage/punk muziek en het is meer Lars die dit keer de zang voor zicht neemt waar het eerst Cas was.

Go Back To The Zoo heeft toch echt flink wat bereikt in de periode waarin ze gespeeld hebben. Denk al sowieso aan de hits zoals Electric, Beam Me Up, Hey DJ en What If. Daarbij hebben ze in 2010 Lowlands kapot gespeeld en was hun CD ‘Benny Blisto’ het best verkochte album van het festival. In 2011 speelden ze op het hoofdpodium van Pinkpop. Dit was en blijft ook legendarisch. Ik heb niet vaak een HEEL veld zien springen bij een bepaald nummer.

Dit zal ook echt altijd in mijn gedachte blijven, prachtig! Ik heb alle drie de albums en blijf ze ook draaien. Tegelijkertijd zal ik ook 100% zeker St. Tropez gaan volgen & live (wederom) gaan checken!!!
Voor nu (helaas) herinneringen….

Vorig artikelX Ambassadors – Renegades
Volgend artikelJohan – Tumble & Fall

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in