Jubileum tijd!

Volgende week zaterdag & zondag, 18 en 19 mei, is het weer tijd voor Groove Garden! Het toch wel grootste dance festival in Limburg staat voor een jubileum: de 15e editie! Waar het allemaal klein is gestart: in de achtertuin van café de Buren in Sittard (Jardin d’Isabelle), is het nu toch al heel wat jaartjes op het voormalige CIOS terrein. Tussendoor heeft het festival ook nog zijn sporen achter gelaten in de Urselinentuin en ook op het terrein van zwembad de Hateboer. Maar ieder jaar was hoe dan ook een feestje. Hoe knap ook dat je van een paar honderd bezoekers naar 15000 gaat!
Maar dan de vraag natuurlijk… Wat kunnen we verwachten? Extra speciaal? Hoe dan ook een lekker dans feestje waar we allemaal op lekker weer! Paar namen in de spotlights:

Zaterdag:
Gregor Salto: al heel wat jaren is deze DJ/producer bekend in de dance wereld hoort. Als je houdt van soul, latin-jazz & house dan zit/sta/lig/dans je hier goed!
Mesto: staat al voor de 2e keer op GG maar is nog steeds zo ontzettend jong! New progressive/future house wat op je af zal komen. Uit de stal van niemand minder dan Martin Garrix.
AniMe: deze Italiaanse dame weet van wanten. Ze is een echte grote naam en draait niet erom heen: een icoon die wel een climax kan regelen. Ze is de afsluiter hardcore stage!
Joyhauser: een Belgisch duo die ook al op de grote festivals ter wereld hebben gestaan met hun eigen techno. Een hele frisse inbreng hebben Stijn Vanspauwen & Joris Cielen.
Alamaison: Tjerk Thuis haalt iedereen over om te dansen en blaast iedereen omver met zijn draai skills! Zal ervoor zorgen dat zijn tijd als ie draait een onvergetelijke wordt.
Simun: een echte thuis wedstrijd voor Wouter Simons. Natuurlijk al onder alle andere alter ego’s gedraaid maar dit is de winnende combi: een heerlijke mix van house en deephouse.

Zondag:
Bizzey: tja, de kans is klein dat hij het rustig krijgt bij het podium als ie optreedt. Iedere track wat de wereld in gooit is een hit. Met zijn herkenbare sound zorgt ie ervoor dat men gaat dansen.
Falsch: een duo lekker uit de regio. Max Kockelkorn & Frank Krooshof zijn klein begonnen maar ondertussen een vaste naam op festivals. Eigen mix van deephouse zal heerlijk voorbij komen.
Rick Roblinski: ook een naam die niet nieuw is op GG en ook zeker niet in de scène, al vanaf 2010 staat Rick zijn mannetje. Zijn deephouse/deeptech is absolute kwaliteit en dat voel je!
Deborah de Luca: nou hoor, dit is echt een grote dame, een Italiaanse! Heeft een lange weg gevonden naar de top maar zal deze stage omver blazen met haar unieke techno sound.
Mental Theo: ook Theo hoef ik niet te introduceren. Ook natuurlijk vaak een duo met Charlie Lownoise. Bring back the 90’s and let’s go! Iedereen zal en moet meedoen. Knallen!
Peter Luts: wellicht zegt de naam je niks maar hij is onder meer bekend van de Belgische formatie Lasgo! Nu zeg je: oh ja! Vast en zeker dat er classics voorbij gaan komen. Toffe naam dus.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Gewoon f hier klikken!

Vorig artikelMini Mansions – Bad Things (That Make You Feel Good)
Volgend artikelPortland – Expectations

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in