Slimme muziek!

Ondertussen mag je George Ezra wel een grote meneer noemen in de muziekwereld. Waar menig ‘kenner’ dacht dat hij een soort one day fly zou worden met zijn joekel van hit ‘Budapest’, laat hij toch ondertussen horen dat hij veel meer is dan dat. Andere grote nummers waar hij mee heeft gescoord zijn ‘Barcelona’, ‘Blame It On Me’ en ‘Don’t Matter Now’. Van die laatste was ik in eerste instantie geen fan maar dat was een oorwurmpje.
Deze 24 jarige Brit weet in ieder geval wel van wanten want hij pakt goed door met weer nieuwe muziek. Doorpakken kan hij sowieso want nadat hij was afgestudeerd aan het British and Irish Modern Music Institute had hij eigenlijk binnen no time een platencontract op zak en kwam die grote hit!

Maar daar gaan we het verder niet meer over hebben. Ik wil lekker babbelen over ‘Paradise’, zijn nieuwste wapenfeit! Ik zeg al in de titel: slimme muziek. Tot nu toe zijn alle single welke George heeft uitgebracht echt grote hit geworden en dat is niet voor niets. Er zit alles in waar mensen vrolijk van worden én niet geheel onbelangrijk, het blijft hangen. Het begint goed uptempo en dan die donkere zware stem erbij. Steeds op het einde wordt het laatste woord door de backings herhaald door een toffe schreeuw. Richting het refrein pakt George juist een meer kopstem en het refrein blijft doorknallen. Het is echt een héél fijn nummertje wat ik echt wel vaker zal gaan beluisteren.

George Ezra is echt een blijvertje.

Vorig artikelJolene – Cynical
Volgend artikelKomodo – Bengali Crown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in