Wat een grap was het vorig jaar he? Die Gary Fomdeck….. Een tijdje voor Serious Request was er plots een nieuw kerstnummer wat bij alle DJ’s gewoon werd geaccepteerd alsof het Mariah Carey was!
Tijdens Serious Request werd het nummer ook enorm vaak aangevraagd. Na een paar dagen kwam de aap uit de mouw…. Gary Fomdeck = Gerard Ekdom.

Aangezien Gerard een fervent kerstliefhebber is, wilde hij ook een nummer maken wat precies daarop aansloot. Dat werd dus ‘I’ll Be There This Christmas’. Tijdens Serious Request vorig jaar werd ook afgesproken dat hij het live ging zingen als er een bepaald bedrag zou worden opgehaald. Natuurlijk lukte dit en kon Gerard aan de bak!
Maar waar veel kerstnummers voor maar eventjes in de picture blijft staan is dat bij Gary Fomdeck anders.

Gerard wordt gemist bij Serious Request. Niet dat de andere drie DJ’s het slecht doen…. Nee integendeel! Maar Gerard is Gerard. Hij is een stemmingsmaker, een uniek persoon die door zijn humor, energie en inlevend vermogen mensen zoveel plezier kan geven maar ook in vervoering kan brengen. Denk ook aan Veiling TV of het playbacken van vele nummers (oa Living Doll en Useless Men).

Om hem niet teveel te missen heeft Gary Fomdeck een clip uitgebracht! Heerlijk kerstsferisch 🙂

Vorig artikelGolden Earring
Volgend artikelFlying Horseman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in