gary-clark-jr

Dat deze man goed is weten we allemaal. Hij ademt muziek, hij speelt gitaar als een malle en is eigenlijk nu al een fenomeen. Zijn pure stijl vol blues en rock gaat vaak door merg en been. Gary Clark Jr. is denk ik wel ietwat ondergewaardeerd bij het grote publiek. Gelukkig? Weet ik niet.
Als muziekliefhebber zou je vaak liever zien dat het echt klein blijft, dat die pure kwaliteit hetzelfde blijft en ook daardoor die bepaalde identiteit wordt gewaarborgd. Maar aan de andere kant gun je zo’n artiest natuurlijk het beste. Dat het een groot succes wordt en iedereen hem kent.

Maar ik dwaal af. Gary Clark Jr. kwam een aantal jaren geleden op mijn pad en dat had te maken met het nummer ‘Ain’t Messin’ Around’. Deze stond op het album genaamd Blak And Blu. Sindsdien is het eigenlijk altijd raak als deze Amerikaanse klasbak iets uitbrengt. Zoals gezegd: hij ademt muziek.

Nu heeft hij een nieuwe track uitgebracht, deze is voornamelijk bedoeld voor de film ‘Deepwater Horizon’. Qua sound is het duidelijk minder blues en minder uptempo. Desondanks voel je die passie en het pure. Mooi met die mondharmonica erbij. Heel fijn!
Ik zeg, pak je de tijd om op deze dag naar Gary Clark Jr. te luisteren!

Vorig artikelKings Of Leon – Waste A Moment
Volgend artikelMelle Jutte ft. Pete Philly – Concrete

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in