Gewoon goed! Punt.

Frank Turner is misschien wel een alleskunner. Waar hij eerder in een regelrechte hardcore/punk band zat (Million Dead red.), vond hij het plots tijd om eigenlijk helemaal te draaien en zicht te richten op de meer singer songwriter kant. Dat resulteerde in een tof project met zijn begeleidingsband ‘The Sleeping Souls’. Vorig jaar bracht hij een album uit met de titel ‘Songbook’ maar Frank heeft schijnbaar genoeg materiaal liggen want nu komt ie alweer met een nieuwe track én ook de aankondiging dat op 4 mei er wederom een album komt met de titel ‘Be More Kind’. Uiteraard hoort daar ook een single bij en dat is ‘1933’.

Singer songwriter kan ik het niet bepaald noemen. Het is gewoon echt recht voor z’n raap. Het knalt, het is rauw en het heeft duidelijk die invloeden van punk nog in zich zitten. Deze Brit weet eigenlijk nog steeds niet wat hij het liefste doet en misschien is dat ook wel zijn kracht. Hij is overigens ook enorm geliefd in Engeland, hij speelde ondertussen al een record aantal keer op het Reading festival, 10x!!
Nu in deze track is het zoals gezegd weer energiek, passioneel en lekker rauw. Wat dat betreft is het perfect om op een suffe ochtend, middag of misschien wel avond dit te luisteren en even lekker te rocken. Benieuwd wat hij dus dit keer voor ons in petto heeft en wat er op het gehele album zal komen te staan.

Have a good one!

Vorig artikelDossier Dutchies Januari 2018
Volgend artikelFlying Horseman – Rooms / Ruins

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in