Omdat het kan, omdat het lekker is, omdat het gewoon goed is!

Het is tijd om het weekend in te knallen met een heerlijk punk rock track van een zeer geoliede machine: Frank Carter & The Rattlesnakes.
Het is best mogelijk dat je Frank Carter niet kent maar het kan ook zijn dat je juist enorm liefhebber bent! Ik ga even uit van het eerste. Frank Carter is zoals wel logisch klinkt de frontman en hij heeft in een eerder stadium in bands gespeeld zoals ‘Gallows’ en ‘Pure Love’. Maar sinds 2015 is het volledig Frank Carter & The Rattlesnakes.
Waar er eerst een EP is uitgebracht is er in augustus van 2015 het debuutalbum uitgekomen getiteld ‘Blossom’. Deze heeft het in Groot-Brittannië geschopt tot plek 18 in de charts.
Vervolgens, na intensief touren, is er op 20 januari van dit jaar de opvolger uitgekomen. Deze heeft al meteen succes want tot nu toe staat deze op plekje 7! ‘Modern Ruin’ staat vol puntige, energieke tracks en daar is ‘Wild Flowers’ een van.

Als dit nummer begint voel je eigenlijk al de intensiteit stijgen. Lekkere drums in het begin en Frank die soepel begint te zingen met wel voldoende kracht. Om vervolgens alles te laten ontploffen in het refrein. Zoals gezegd, lekker puntig!
Bij het tweede couplet is er een lekker energieke slag op gitaar erbij gekomen om daarna weer dat refrein te pakken. Tegen het einde komt er wat rust maar dat is maar voor even…. Natuurlijk eindigen we met een flinke dosis punk!

De clip is gemaakt door een vriend van Frank Carter, Jake Chapman. Het is een clip waar je de hele tijd andere stukken van clips voorbij ziet komen waarover wordt gezongen. Dynamisch hoe dan ook!

Tijd voor krachtig en energiek het weekend in te gaan!

Vorig artikelDestructive Penguins – High/Low
Volgend artikelDecade – Turn Off Your TV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in