Herkenbaar maar ook uniek

Laat ik het zo stellen. Ik ga toch sneller kijken en luisteren als er iets van Chance The Rapper wordt uitgebracht. Eerst niet zoals wel bekend maar nu is het voor mij een hele fijne, creatieve en toffe artiest. Nu werkt hij mee aan een nummer van Francis And The Lights. Die is dan weer iets onbekender! Ik zeg al die, want het is niet zoals de naam doet vermoeden een band. Het is Francis Farewell Starlite. Een jongeheer die ervan houdt om dingen wat duisterder te laten.

Door naar het nummer! Het lijkt echt een nummer te komen uit de jaren 80. Plus, en dat zullen veel mensen zeggen, de stem lijkt verdacht veel op Phil Collins. Die heeft geen uitleg nodig lijkt me. Maar hij is het niet hoor mensen!

Een dromerig begin en je denkt echt, waar luister ik nou naar? Maar als ie binnenkomt, komt ie ook binnen! Het is verfrissend, eigen, uniek en heel speciaal. Mede door de sound, de samenwerking en zoals gezegd, de stem. Daarbij blijft het speciaal als Chance The Rapper meedoet, hij kan ook heel veel doen met zijn sound. Het nummer staat op het laatste album van Francis, ‘Farewell, Starlite!’. Leuk om dus te weten dat dat dus eigenlijk zijn echte naam is.

Tijd voor de PickOfTheWeek! Veel luisterplezier!

Vorig artikelFATA BOOM – D.D.D.
Volgend artikelSteven Wilson – Refuge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in