Dansend de week starten…. Goed idee toch?

Dit nummer hoorde ik vorige week ergens en had geen flauw idee wie of wat het was. Ik was daarbij niet in de gelegenheid om het te checken, noem het Shazamen. Hoe goed mijn geheugen is blijkt weer want ik was het 5 minuten later alweer vergeten! Afgelopen vrijdag stond ik in de Welkoop om kattengrit te kopen (jaja, nuttige info!) en hoorde het nummer weer! Maar wederom ontging het me om welk nummer het ging. Zaterdagochtend werd ik wakker en had het met mijn vriendin over een nummer wat ik tof vond maar geen idee had van wie het was. Ze vertelde me dat ze ook een nummer had gehoord waarin gepraat werd door een man en verder vond ze het lekker klinken.

Doordat ik nog ‘ongeveer’ wist wanneer dit nummer op 3FM werd gedraaid ging ik mijn nummer opzoeken! Wat bleek…. Mijn vriendin zocht precies hetzelfde nummer. Heel leuk allemaal dus. Dat het verhaal vóór het nummer, nu het verhaal bij het nummer. Het gaat om de boys Franciskus Sell en Jakob Hildenbrand. Het is tech-house wat ze maken en dit doen ze toch al een tijdje, zo ongeveer vanaf 2005. Uiteraard is Berlijn hun bakermat, voor velen in deze scene!
Dat het zo lang heeft geduurd met doorbreken is echt geen schande, ze hebben veel ervaring opgedaan met mixtapes en optredens. Dus dat ze nu zo doorbreken is alleen maar top! Denk dat een nummer zoals dit zeker een knaller kan gaan worden op festivals…. Ook al is het nummer nu booming. Het zal hoe dan ook blijven hangen!

Terechte Pick Of The Week!

Vorig artikelChris Hordijk – In Retrospect
Volgend artikelThe Feeling – Sewn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in