Had ik een andere keus?? Nee toch??

Ik speel nu een beetje met vuur…. Maar och. Moet kunnen! Voor diegene die de afgelopen dagen onder een steen hebben geleefd, niks met Pinkpop hebben of gewoon denken, wie… wat? Even een kleine samenvatting.
Gisteren (zondag red.) zouden de Foo Fighters afsluiten op Pinkpop. TOP! Helaas haalde Dave Grohl, zanger, wat vreemde capriolen uit in Zweden. Hij sprong/viel van het podium af en daardoor brak hij zijn been. Als een volleerd showman probeerde hij nog te entertainen om vervolgens zijn been te laten gipsen en de show op een stoel en krukken af te maken.
Helaas voor Pinkpop, helaas voor mij was het absoluut niet mogelijk vervolgens om op zondag te spelen en dus het festival af te sluiten. Zuur!! Maargoed, je gunt het niemand en niemand staat boven zijn eigen lichaam dus die rust heeft hij weldegelijk nodig.

Daarom vandaag maar een ode aan de Foo Fighters… Aan Dave Grohl. Wellicht wat gemeen om dit nummer te kiezen? Neeeeeeee! Humor!!! Daarbij zullen veel mensen diezelfde frustratie hebben gehad gisteren als Dave in de clip heeft. Dubbele lading dus!

Vorig artikelalt-J – Left Hand Free
Volgend artikelPinkpop 2015, zondag 14 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in