Welcome Back!

Daar zijn ze weer hoor. De mannen van de Foo Fighters onder aanvoering van de absolute frontman Dave Grohl. Het werd ook stiekem weer eens tijd ervoor.. Na een redelijk lange stilte nu weer nieuwe klanken van misschien wel meest favoriete rockband van de wereld. Het is ook wel fijn. Omdat er weer een legio festivalshows op het programma staan is nieuwe muziek een vereiste!

Het is wel anders dan wat wij gewend zijn. Het is niet gewoon een nummer wat meteen een hit zal worden. Dit gaat dieper. Ze winden er in ieder geval geen doekjes om. Na een langere intro is het tijd om gas te geven. Heerlijke riffs en wat mij sowieso opvalt is dat meneer Grohl voorafgaand aan het refrein een schreeuw eruit gooit alsof het niks is! Wát een power! Je kan ook stellen dat de coupletten nog redelijk melodieus zijn om vervolgens het refrein groots uit te pakken. Zeker geen half werk!
Maar om toch een kritische noot eruit te gooien… Het is wel wat van hetzelfde… Toch mogen de Foos dat doen van mij! Ook de clip is hilarisch. Intrigerend misschien wel. Allemaal oude mensen die helemaal los gaan. Ook de bandleden zelf zijn helemaal verkleed als oude man. Machtig mooi om te zien!

Benieuwd? Dat dacht ik toch!

Vorig artikelRobin Borneman – O Faithful World
Volgend artikelInterview Luka van de Poel (Akula Rhythm Band): ‘Ik blijf hoe dan ook wel nummers maken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in