Surprise, again

Ik ben de laatste tijd op een tour die menigeen niet van mij zouden verwachten!!! Waar ik het vaker heb over Disclosure (dat was ook zeker een kanshebber op de titel Pick Of The Week!) en vorige week een remix van Pete Philly & Perquisite is het nu tijd voor Flume!

Flume is een Autralische producer die eerder al een kneiter van een hit heeft gehad met ‘Holdin’ On’. Dit is nog steeds een nummer die heel vaak gedraaid wordt bij mij. Daarnaast heeft deze jongeman, hij is pas 24, aardig wat remixes geleverd. Denk aan een remix van het nummer van Lorde, ‘Tennis Court’ en een samenwerking met Aussie Chet Faker (TOPzanger!!), ‘Drop The Game’.

Nu is hij weer terug met een nieuw nummer. Het is wel nog steeds de Flume sound maar iets minder ‘dik’. Desondanks word ik er op deze maandag erg vrolijk van! ‘Some Minds’ heeft ietwat meer zang dan beat en misschien pakt het wel een ander publiek. Maar eigenlijk maakt mij dit maar weinig uit….. Welcome back Flume!

Vorig artikelBody Parts
Volgend artikelFFS – Johnny Delusional

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in