Oh wat fijn!

Fink weet wel wat muziek maken is. Het lijkt ook alsof hij alles kan. Ik denk dat iedereen wel weet dat hij een begenadigd zanger is maar naast dat zingen kan Fin Greenall, wat zijn echte naam is, ook gitaar spelen, schrijven, produceren en is ook nog als DJ soms te horen. Dat kun je met veel overtuiging alleskunner noemen. Ondanks dat hij er behoorlijk beangstigend uitziet is het de muziek wat telt en die is mooi.
Hij heeft een flinke staat van dienst, begonnen als DJ om zo verder te groeien als echte zanger. Maar daar switcht hij ook behoorlijk in getuige zijn uitstapje naar de blues kant.

Nu is hij echter weer even terug naar de basis, naar zijn fijne sound. ‘Cracks Appear’ is echter niet helemaal niet.. Ofja, het stond ook op zijn eerdere album waar hij dus de uitstap maakte naar de blueskant. Maar op 15 september zal zijn nieuwe album getiteld ‘Resurgam’ uitkomen.
Ondanks dat het een nummer is van dik 5 minuten valt dat niet op. De fijne stem van Fink is goed aanwezig, het is een opbouwende track waar je echt mee wordt genomen in het verhaal. In eerste instantie alleen met de akoestische gitaar om vervolgens natuurlijk ook met een fijn drum geluid en echte gitaar te werken. Het wordt echt een meeslepende tekst waar je moeilijk even uit kan stappen.

Pak je tijd en luister naar deze man!

Vorig artikelJack Johnson – Sunsets For Somebody Else
Volgend artikelSven Hammond – Lazarus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in