OHW YEAH!

Mensen die Fink kennen, kennen hem waarschijnlijk door zijn mooie singer-songwriters carrière. Hij heeft mooie hits gemaakt en waarschijnlijk kent iedereen wel het nummer ‘Looking Too Closesly’. Heel mooi, puur en met zijn gitaar wat ook zeker herkenbaar is voor hem. Maar voor die carrière had Fin Greenall, de volledige naam van Fink, een heel andere richting in de muziek! Hij was een hiphop- en technodj.
Ondertussen kan hij het niet meer onder stoelen of banken schuiven. Zijn enorme voorliefde voor blues komt meer en meer op de voorgrond en dat betekent dat er nieuwe is en wel blues!
Op 10 maart zal via R’COUP’D het nieuwe album uitkomen getiteld ‘Fink’s Sunday Night Blues Club, Vol. 1’. Zoals hij zelf al aangeeft: My love of Blues has always been there, before I even knew what it was.
Hij speelt op dit album samen met Tim Thornton op drums/gitaar en Guy Whittaker op bas. Daarbij heeft hij alle tracks ingespeeld met 1 vintage microfoon en 1 vintage gitaarversterker om zo nog meer dat rauwe, oude blues geluid te krijgen.

Het is echt waar genieten. Heerlijk!!!

Vorig artikelBARTEK – 22
Volgend artikelThe Lighthouse – Hollywood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in