ZÓ GOED

Tja… Even bijpraten. FFOOSS wás eerst FOES. Alleen de bandnaam is veranderd. Verder is het nog steeds een te gek duo bestaande uit Melanie Kazemier en Jannes van Kaam. Ze hebben afgelopen maanden lekker wat vlieguren gemaakt tijdens de Popronde. Het is onvervalste trashrock, flinke fuzz erbij terwijl het ook nog soms poppy kan klinken? Snap je het? Mooi! Niet? Dan nog even doorlezen en daarna op play drukken!

Zoals gezegd, het was eerst FOES maar deze naam werd vanwege het feit dat een andere band deze naam ook had veranderd. Het valt in ieder geval nu nét wat meer op maar qua uitspraak blijft het wel nog steeds soms nadenken waarschijnlijk.
Nadat de 2 al in een eerder stadium de track ‘How I’D Love To Be You’ hadden uitgebracht was het dan afgelopen vrijdag (1 december) tijd om veel nieuws de wereld in te slingeren. Het begint met een fijn geluidje op de gitaar van Melanie en een easy ‘oeh oeh oeh’, Jannes op drums zorgt voor een lekker ritme. De rust komt erin en het eerste couplet start, richting het refrein is dan inderdaad misschien wel het poppy geluid waar ik het al over gehad heb. Naarmate de track vordert gaat het volume ook omhoog: perfect! Lekker no mercy, no nonsense knallen. Jannes op drums gooit er alles uit en de gitaar draait op volle toeren.
Het is eigenlijk zonde dat dit nummer ‘maar’ 2:41 duurt… Hij had zoveel langer mogen duren en steeds meer laten knallen! Ik draai m’n hand er niet voor om 😉

Oke, nu is het tijd om op play te drukken mocht je dat nog niet hebben gedaan!

Vorig artikelRockacantina @ Ernesto’s Cantina Mexicana
Volgend artikelMatt Winson – Medea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in