WAAAAAYOOOOOO!

Dat FFOOSS (fka FOES) harde muziek maakt wisten we al. Dat ze kunnen gas geven als gekken wisten we ook al. Maar wat Jannes van Kaam en Sophia de Geus dit in zich hadden had ik op een of andere manier niet verwacht! Even inspringen op dat laatste. Daar is een verandering in geweest ja. Nu speelt naast Jannes Sophia de Geus en mocht je denken, die naam komt me bekend voor… Dan heb je gelijk! Ze is namelijk óók bekend en frontvrouw van 45AcidBabies. Eerst was het uiteraard Melanie Kazemier wat gitaar speelde maar ze is gestopt. Anyway! We gaan door met FFOOSS!!! Heerlijke fuzzrock en met een geweldig gekke inslag. Dat ze aan de weg timmeren is wel duidelijk. Naamsbekendheid gekregen door de Popronde en voorprogramma’s gerockt bij Tusky, Marmozets en Afterpartees. Maar nu gaan we toch door met een hele vette nieuwe track!!

Die track heeft een titel wat heel erg vaak wordt geroepen tijdens concerten als er even een stilte valt… Ohja, het is ook een of andere band geloof ik: ‘SLAYER’. Het is zoals we wél gewend zijn gewoonweg regelrechte knallende fuzzrock met veel passie. De track wordt uiteraard gezonden door Sophia en dat past ook heel erg goed in deze context. Schattige meid zoals ze zelf gezegd met een enorm grote bek. Lekkere teksten over iemand vermoorden. Het blijft te gek overigens dat je alleen met een gitaar en drums zoveel herrie kan maken en tegelijkertijd ook zoveel muziek in zit.
Dan hebben we nog de clip, ook zo’n geniaal wapenfeit. Jannes en Sophia spelen in een oud verrot huis maar het tofste gedeelte speelt zich af in een bowlingcentrum. Ik wil niet teveel verklappen dus het is nóg een reden om dit nummer van het begin tot het einde te checken.

Volume vol open? Mooi. Standje burenruzie en GAAN!

Vorig artikelDisclosure ft. Fatoumata Diawara – Ultimatum
Volgend artikelNachtschade – Roses

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in