MASTER!

Tja, de Popronde heeft heel wat artiesten een heel tof podium weten te geven. De een heeft er achteraf heel wat aan gehad, de ander niet. Dat kun je vantevoren ook niet voorspellen. Desondanks ben ik al heel erg blij omdat ik door dit grootst rondreizende festijn heel wat bands heb leren kennen, mogen interviewen maar ook wel sommige als vriend mag beschouwen.

Vandaag wil ik het hebben over FATA BOOM. Je hebt bands/artiesten die hun liedje spelen en daarmee is het klaar. Nou, dit drietal is juist het tegenovergestelde! Het draait hier niet alleen om de muziek maar ook zeer zeker om de act eromheen. Even een indruk maken: pak M.I.A., Missy Elliot & Die Antwoord samenen en gooi er nóg een hele goede beat overheen. Maar het oog wilt ook wat, dat is wel duidelijk. Waar de producer/dj gewoon op de achtergrond staat is het een tweetal watweken in het oog springt: volledig verkleed, geschminkt en in vol ornaat aanwezig. Hij op hakken, soort badpak aan en een enorme afro. Zij is volledig geschminkt en heeft glitters all over the place. Geniaal om te zien!

Maar zoals eerder wel eens gemeld… Uiteindelijk moet de muziek het doen. Je kunt er gewoonweg niet omheen!!!  Checken. Op deze fijne dag. Doen!

https://www.youtube.com/watch?v=8og8_4yj1S8

Vorig artikelThe Horrors – Something To Remember Me By
Volgend artikelFrancis And The Lights ft. Chance The Rapper – May I Have This Dance

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in